PLUTSELIG SNUR DET

«Plutselig snur det,» sa jeg da jeg tok farvel med noen flotte damer tidligere i dag. Akkurat det har denne uken vist meg. At muligheter og overraskelser plutselig kommer. Gjerne når man minst venter det. Har følt så mange ganger at jeg står i en gjørme som jeg ikke kommer meg ut av, og at det går sakte fremover. Det har snudd nå, og jeg ser at jeg jobbet meg fremover når jeg stod i denne «gjørmen» også. Foruten det som var da, hadde ikke vært det samme. Håper det gir mening for deg også, for akkurat nå er jeg sulten, ivrig og motivert –på en sånn måte jeg elsker.

Følg magefølelsen.
Grip muligheter.
Ta sjanser.
Se løsninger.
Sende ut positiv energi.
Plutselig er målet nådd.

Hva er ditt mål for høsten?
Tenk over det.

I dag har jeg møtt tre flotte damer som snart starter et coaching firma. Veldig spennende! Skal fortelle dere mer om det senere. Etter det gikk turen til en kafé for å skrive litt. Ikke helt ferdig med det for dagen, men før jeg fortsetter følte jeg for å oppdatere her, og så skal jeg ut for å gå en tur nå med to venninner. Det blir deilig!

  

1 kommentar

  1. Sølje bergman

    Hei June! Så hyggelig at du nevner oss! Det var topp å møte deg, og vi gleder oss til samarbeid! God søndag så lenge!✨

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *