RØDEHAVET DEL I

Annonse: Sponset av CampFluid

Når hverdagen kommer igjen, er det godt å mimre tilbake til ferie. Jeg er ofte sånn, selv om jeg liker hverdagen også. Tankene på hvor fantastiske mennesker jeg fikk møte og hvor bra opplevelse det var, har slått meg utallige ganger allerede. På en sånn tur, der man omgås hele dagene blir man godt kjent med hverandre, og omgivelsene gjorde det enda finere selvsagt. Har allerede møtt igjen noen fra turen, og nye møter venter også. Blant annet middagsselskap, bursdag og kaffeslabberas. Utrolig hyggelig, og neste år gjentar vi det hele med en ny tur arrangert av CampFluid.

Vi var en gjeng på 27, og over halvparten kitet. Gjett om jeg ble fristet? Så i løpet av vinteren tipper jeg at jeg blir med på et kurs! Virker helt magisk å mestre dette, både på snø og vann. Ellers tok flere dykkekurs, men jeg holdt meg til snorkling denne gangen. Føler meg virkelig i mitt rette element i vann, så kanskje ikke så rart det ble «hopp i havet» både dag og natt. Hoppet til og med uti fullt påkledd en kveld. Noen har kanskje sett det på Instastory? Blir ikke så mye mer spontant enn det, si!


Det var så mange inspirerende folk ombord, så vi fikk blant annet kokkekurs og foredrag om selveste Sydpolen. Nemlig en landslagskokk og eventyrer som reisefølge, for å nevne to av mange med inspirerende bakgrunner. Gjennom dagene fikk vi forresten servert tre måltider. De hadde godt utvalg, både vegetar, fisk og kjøtt. Mye tilbehør også, så vi ble ikke matleie på turen. Måltidene ble samlingspunkt for alle, og vi fikk mange gode samtaler rundt bordene. 

Jeg har så mange flere bilder, så her må det komme en del to! Tar det i morgen  🏝🌈✨😎

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *