HEI OKTOBER

Hei skjønne 🍂 Håper dere har det bra siden sist. Nå er det virkelig høst i luften, og jeg har allerede hørt mange si at dette er favorittårstiden og den fineste tiden. Noe jeg virkelig kan forstå. Det er noe spesielt med luften, så ren og frisk. Ikke minst fargene. Det har gått ganske i ett den siste tiden, så nå er det godt å ha landet her hjemme. Jeg har kost meg skikkelig på reiser, men du verden som jeg koser meg hjemme også! Det er godt å være i gang med planen og målene for høsten. Jeg er så spent på hva oktober og måneden gir meg! ❤️

SEPTEMBER
Det ble mye reising, noe som var etterlengtet og nødvendig. Både USA og Rødehavet har gitt meg utrolige opplevelser og minner som vil vare for alltid. Dette skal jeg ta med meg inn i den nye måneden, og ikke minst leve lenge på. Det har gitt meg en ekstra motivasjon for høsten, og jeg føler det måtte til. Trenger selvsagt ikke å reise så langt og ta det med så korte mellomrom, men akkurat nå var det dette jeg trengte. Behovet for reiser er litt mettet for en stund, og jeg er virkelig klar for å ta fatt på en ny måned med ekstra giv takket være dette bak meg.

OKTOBER
Jeg brukte mye av våren og sommeren på skriving. Nå er dette hovedprioritet igjen, og det føles så godt. Selvsagt en krevende prosess, men det gir meg så mye. Er sulten på å lære, mestre og utvikle meg, og alt dette får jeg gjennom prosjektet mitt nå. Er spent på hvor langt jeg har kommet når måneden er ferdig, og hvor historien har ført meg. I denne prosessen har jeg lært mye, og mer blir det. Ellers skal jeg gå mange turer, ha innekvelder med venner og ta alle muligheter som kommer min vei.

TING JEG SER FREM TIL DENNE MÅNEDEN
og litt inspo til dere 

🍂 Male. Jeg vet ikke om det er for alle, men når jeg gjør dette tenker jeg nesten ikke, bare utfører. En kontrast til når jeg skriver. En ordentlig avkobling og terapi, i tillegg til at man får utfordre kreativiteten.

🍂 Innekvelder med tente lys, pledd i sofaen og noe underholdende på tv-skjermen. Er så mye nytt og ikke minst bra som kommer nå på høsten. Spesielt gøy er det med Farmen, siden venninnen min Andrea er med. Ingen tvil om hvem jeg heier på!

🍂 Gå turer og trene. Dette har det blitt mye av den siste uken også. Selv om man bor i Oslo, så finnes det mange, flotte turmuligheter. På lørdag jogget jeg i Svartdalsparken, søndag gikk jeg langs Akerselva og opp til Maridalsvannet og i går, mandag, dro jeg og tre venninner rundt Østensjøvannet. Tre av mange flotte turer, som ikke er langt unna.

🍂 Mye kvalitetstid med folk jeg er glad i. Invitere til middager, ha gode samtaler og få nye, fine stunder.

🍂 Lage supper og gryter som hører høsten til! Gå runder på frukt & grønt-butikker er noe jeg har oppdaget i det siste, for de har så mye spennende som jeg ikke har hørt om eller brukt som ingredienser tidligere. I tillegg til at det er kvalitet og næringsrik mat. Liker veldig godt å lage mat, må bare prioritere det mer, og det skal jeg gjøre fremover.

🍂 Selvpleie! Huden blir fort tørrere når det skifter fra sommer til høst, og jeg har merket det allerede. Skal pleie meg selv litt hver dag, for det gjør noe med selvfølelsen.

🍂 Lese bøker og høre podcaster. Jeg finner sånn roen av det, i tillegg til at jeg liker å sluke nye historier og ny informasjon. Lager en ny liste til dere med inspirasjon til dette snart.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *