BACK TO THE 50’S

Tjohei! Jeg har fortsatt en drøss av bilder jeg ikke har delt med dere etter reisene, og nå viste bildemappen meg disse fra Peggy Sue’s 50’s Diner. Tok det som et tegn på at de måtte deles! Sjappa ligger omtrent midt mellom Los Angeles og Las Vegas. Langs motorveien der det ikke finnes noe annet enn en motorvei og nettopp denne fargerike klossen av en restaurant. Ordentlig amerikansk, folksomt og noe for seg selv. På menyen er det i hovedsak burgere, sandwicher, pannekaker og milkshakes. Ting som frister når man er på roadtrip og mest sannsynlig har Vegas i sikte. Vi stoppet innom både tur og retur. Innredningen er forresten utført til minste detalj. Ingenting som tilsier at du er i 2018 når du kommer inn her, men helt tilbake til 50-tallet. Glade tider det også virker det som!

Du vet altså hvor du skal stoppe om du tar den samme roadtrippen. Du vil garantert ikke være den eneste, for dette stedet er blitt poppis, nettopp fordi det er så gjennomført og kult! Damene som jobber her er selv fra 50-tallet og kledd i klærne som var på moten den gang 👅  💃🏻 🌈 🕺🏻 🍔 🍟

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *