FORANDRINGER I HJEMMET

Høsten viser oss at forandringer er fine. Vi ser det utendørs, men kan også skape det innendørs. Det er ikke alltid så mye som skal til. Vi har frisket opp litt i leiligheten til årstiden. Nytt interiør og nye maleri. Synes det gjorde seg! Brukte stort sett hele gårsdagen på å male det som skulle opp på veggen. Mye mer passende til de nye fargene. Tok ned de gamle bildene jeg har malt, og det ble så tomt. Nesten som en ubebodd leilighet, men da vi hengte opp det nye ble det omtrent som et nytt hjem igjen. Jeg tok utgangspunkt i fargene som er på det nye interiøret, og lekte litt med kreativiteten! 🎨

Hva synes du? En ting er sikkert, jeg skal male mye mer fremover! Har ikke malt siden jeg laget de forrige maleriene i fjor, men nå skal jeg være mer kreativ på den fronten også. Deilig avkobling til skrivingen, samtidig som man får utfordret kreativiteten på en annen måte!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *