WEEKEND VIBES

Det er lørdag og da blir man bare glad! Selv våknet jeg tidlig og følte meg uthvilt, men senga den er ikke så feil likevel. Ble liggende å lese i en bok jeg startet på for noen dager siden, og har blitt helt revet med av den. «En liste for livet» heter den, og den får meg til å tenke over om jeg skal sette meg ned for å skrive en lignende liste med en deadline på det hele. Om fem år kan jeg ta den frem igjen og se hvor langt jeg har kommet. Nå er det derimot på tide å få mer ut av dagen. Treningsklærne skal på og jeg har trappetrening i tankene. Godt å føle at jeg gleder meg til å trene og har energien til det! Har ingen spesiell plan for helgen, bortsett fra å ta ting i mitt tempo og se hva jeg føler for. Ville egentlig bare stikke hodet innom for å ønske dere en herlig helg –håper dere har noe hyggelig i vente! 💕

Kjære Glenn hadde et samarbeid, og jeg ville selvsagt vise min støtte og være der for han!

Vet jo at han hadde gjort det akkurat samme for meg, og slike venner er gull ✨

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *