SNAKK OM EN DEILIG DAG

Jeg er SÅ klar for denne uken! Tror det har noe med at jeg innså at det er under tre måneder til det nye året, og før det vil jeg legge alt til rette for en god start på 2019. Bruke tiden godt, rett og slett. Jeg ble så motivert at jeg skrev ned mål for årets siste måneder, og enda større mål for 2019. Føler dette året har lagt til grunn hva jeg vil bruke fremtiden min på. Det skal ikke være drømmer lengre, det må bli realitet. Jeg kan nesten ikke vente på det, og visualiserer det stadig vekk. Derfor må jeg stå på, for ting skjer ikke av seg selv.

Ellers har jeg brukt helgen godt også. Litt sosialt og en del egentid. Jeg har lest ferdig en bok og gått turer i det deilige høstværet. Kan virkelig ikke få nok av høstluften og fargene ute nå, selv om hver årstid har sin sjarm – og som jeg elsker at vi har fire årstider i Norge – så er det noe helt spesielt med denne tiden. Likevel drømmer jeg meg bort av bilder jeg fortsatt ikke har delt med dere fra reisen. Her fra Laguna Beach. En deilig morgen der vi ikke hadde på alarmer, dro for å spise smoothie bowl på «Project Juice», og ruslet til stranden for å nyte dagen der, før vi spiste middag i solnedgangen. Snakk om en deilig dag! Neste reise unner jeg meg ikke før drømmer har blitt til virkelighet, som nevnt over her. Det gjelder med andre ord å være effektiv fremover, uten at jeg skal bli for stressa av det, haha!

Det er så nydelig her, at jeg nesten ikke kan tro hvorfor jeg ikke har hørt om Laguna Beach tidligere. Ingen tvil om at det skal besøkes igjen. Vi bodde forresten i en leilighet som vist under, altså bare et armslag fra stranden. Muligens den deiligste lyden å våkne opp til og sovne til –lyden av bølgene som slår opp mot stranden. Det er så harmonisk det.


Nå skal jeg nyte resten av mandagen! Jeg har brukt en del timer på en kafé for å skrive, og dro til leiligheten igjen da jeg kjente magen trengte mat. Resten av dagen skal jeg skrive mer, få gjort litt husarbeid og nyte eget selskap. Tenk det, at jeg har blitt ei sånn jente som liker egentid. Tiden den leger aller sår som de sier, for dette trodde jeg virkelig ikke jeg skulle bli glad i for noen år siden. Nå er jeg utrolig takknemlig for at jeg har funnet denne roen og lært meg det 🙏🏼 Håper alt er bra med dere 💕

2 kommentarer

  1. Nydelige bilder av deg! Leide dere leilighet gjennom Airbnb? Isåfall, har du noen anbefalinger? 🙂

    1. Hei Rebecca! Ja, vi gjorde det, og var veldig fornøyd 🙂 Finner ikke tilsvarende leilighet, men her er en i samme bygg og av samme utleier: https://www.airbnb.no/rooms/10926969

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *