SPRE ORDET

Jeg har fått vite noe som jeg aldri har hørt før, og derfor vil jeg bruke dette innlegget til å informere dere. Dette er så viktig, og kan gjøre andres liv mye lettere. Det er enkelt og koster deg ingenting. Det eneste du må gjøre er å ta vare på boksringene som er på øl-, cider-, og brusbokser. De er også på leverpostei og makrell i tomat. Videre må man levere det til innsamler.

Boksringene inneholder nemlig titan, som kan smeltes om til proteser og rullestoler. I Norge er vi så heldige at vi får dette dekket om vi trenger det. I motsetning til fattige land. Mange må klare seg uten både protese og rullestol, selv om de har behov for det på grunn av kostnad. Derfor er det trist at disse ringene blir til søppel, når de egentlig kan hjelpe så mange som trenger det.

Vi må spre ordet! Samle inn på egenhånd (etter hvert som vi drar av boksringene) og skape en trend for at restauranter og uteserveringer også samler de inn. Det er så lite for oss, men det kan bli til noe stort og betydningsfullt for noen som trenger det. Jeg oppdaterer dere med informasjon til innsamlere som sender det videre til Bangkok, der de har en fabrikk for å smelte om til proteser og rullestoler som blir gitt til fattige. Er du med? Selv har jeg laget en boks jeg putter de i etter hvert som jeg har, og den fyller seg – ikke overraskende – fort opp 😊

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *