FØR EN NY UKE

Hei og god kveld 💕 Disse tre dagene går raskere enn ellers i uken, men jeg ser alltid frem til mandag likevel. Når jeg inntok helgen ruslet meg en tur med podcast på ørene, før jeg fikk besøk av Glenn og Julian. Prøvde oss for første gang på søtpotetpizza, og det falt i smak. Ble en ordentlig tv-kveld, og det skal heller ikke undervurderes. Anbefaler å se intervjuet med Isabella Lövengrip på Skavlan, og høre intervjuet med henne på Framgångspodden. Ei dame å bli inspirerert av (ikke vits å sammenligne seg, men se på det som at alt er mulig.) I går hadde jeg planer om å bare skrive, men rastløsheten tok meg, så det ble en sykkeltur og litt sosialisering på kvelden likevel. I dag møtte jeg søsteren min for noen aktive timer ute i det fine høstværet. Nå gleder jeg meg faktisk skikkelig til morgendagen og innta kafeen for å skrive, sette nye mål og ikke minst –lage meg en fin uke.

Et lite tips før man legger seg på søndagskvelden er å sette seg noen mål for hva man skal få til i uken som kommer. Det kan være å møte noen venner, lese en bok, trene noen ganger og hva man skal få til på skole- eller jobbfronten. Da får man enda litt mer ut av uken!

Her en liten throwback til Venice Beach med disse fine jentene! Tenk at det har gått en måned allerede. Hjelp så fort tiden går! 

God mandag fra i morgen av! Og dere, er det ønsker om hva jeg skal blogge om –legg gjerne igjen en kommentar 💛

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *