PODCASTLISTEN #2

Her kommer litt inspirasjon for mandagen! Jeg synes hvert fall enkelte av poddene under gir massevis av det. Det er en god blanding av underholdning, alvor og spenning. Selv liker jeg best å høre podder når jeg går tur, men jeg gjør det også når jeg sysler med hverdagsting der jeg klarer å fokusere på noe annet samtidig. Tidligere hadde jeg noen ærender i byen, og da var det bare å sette på noen episoder fra listen under. Det gjør liksom ingenting å være i eget selskap om man hører på podcast, så får man påfyll av kunnskap eller latter også –alt hva man ønsker seg, for det er mer enn nok å velge mellom!

FRAMGÅNGSPODDEN

Dette er uten tvil podcasten som gir meg mest akkurat nå, ikke uten grunn den er Nordens største intervjupodd med over 1,5 millioner lyttere hver måned. Alexander sitter i studio med inspirerende mennesker som deler sine historier. De deler råd, erfaringer og fremgang på livets vei. Rett og slett en hel del å bli motivert av! Podden har vunnet årets Podcast, årets kommunikatør og årets entreprenør.

IDA MED HJERTET I HÅNDEN

Kjærlighet opptar oss alle, og da på ulike måter. Ida intervjuer hver uke folk som har en erfaring på godt og vondt med kjærligheten.

OPRAH’S SUPER SOUL CONVERSATION

Som jeg elsker denne dama! Sammen med Oprah våkner vi, oppdager og kobler oss mer til den dypere betydningen av verden. Hun har personlig utvalgt personer å intervju som har noe å komme med. Ledere, forfattere, åndelige armaturer, helse- og velværeeksperter for å nevne noen. Alle er der for å lyse opp og veilede gjennom en bedre hverdag. Her kan man kanskje få svar på noen av livets store spørsmål, samt komme et steg nærmere å være den beste utgaven av seg selv.

ELEFANTEN

Elefanten tar for seg et viktig tema som jeg selv brenner for: å snakke om det vi synes er vanskelig! Mange har kanskje et øyeblikk man stadig tenker på eller grubler over, eller besitter en hemmelighet man vil fortelle. I podkastserien blir vi kjent med sju modige mennesker som går løs på det ugjorte og usagte i livet sitt.

TRUECRIMEPODDEN

Denne anbefaler jeg ikke å høre rett før du sovner om kvelden, for de gangen jeg har gjort det ender jeg med mareritt.
Truecripepodden tar for seg ekte mordhistorier, og går grundig inn i historien bak drapene, og helt inn i morderens mørke sinn. Ikke en hyggelig pod å høre, men jeg synes det er spennende historiefortellinger. Får ofte gåsehud og må sette podden på pause for å summe meg etter historiene –som dessverre er sanne. Det advares mot sterke inntrykk. 

SYNNØVE OG VANESSA

Over til noe litt mer hyggelig en podden over! Synnøve og Vanessa sprer god stemning, og gir lett underholdning fra sin verden.

PIA OG PSYKEN

Pia åpner seg selv, og inviterer andre til å gjøre det samme. Hun har med seg en huspsykiater eller huspsykolog med seg på samtalene og diskusjonene, for å gjøre psyken vår litt mindre skummel og skambelagt. Sammen finne de nok ut av det, som de sier!

SÅNN ER DU

Harald Eia og Nils Brenna analyserer kjente personer med personlighetstesten «Big 5». De snakker rundt resultatene, og det er både latter, humor og alvor.

KRAFT

Hvorfor er du så selvkritisk? Hvem bestemmer i livet ditt? Og kan man øve opp lykkemuskelen? Kirsti Kraft er en modig reporter som kaster seg over alle temaene vi ofte tenker på.

ROSA RØVERE

Hvordan er det å være kvinne og kriminell? Og hvordan er livet i et kvinnefengsel? Gunhild Dahlberg har vært på besøk hos Ylva som soner en fem år lang dom for salg av narkotika og oppbevaring av våpen. I denne podcasten snakker de om hvordan hennes liv var før i tiden og nå bak murene.

Hører du på noen podcaster?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *