MINDRE ALENE SAMMEN

Det var ikke en varm dag på gradestokken, men dagen ble likevel varm. Fylt av glede, kjærlighet og fellesskap ❤️ Akkurat det årets tv-aksjon handler om. Mindre alene sammen. Det er så fint, og som jeg har hørt fra flere «livet handler om fellesskap,» og det ble utvilsomt vist i går. Det føles godt å bidra til noe som er større enn en selv, og det kan gjøres så enkelt som å sette av noen timer for å bidra til innsamlingen, putte penger på bøssen eller vippse. Hele 239 millioner er kommet inn til Kirkens Bymisjon så langt, og det vil bidra til å gjøre livet bedre for mange. Det er en slående rekord! Bidragene vil gå til inkludering, en seng å sove i og deltagelse. Noe essensielt som alle fortjener.

Sammen med en fantastisk gjeng i United Influencers deltok jeg med å bære bøsse i går. Folk møtte oss med smil og gavmildhet. Noen stod klar og ventet på oss i døra. Det rører meg! Engasjement rører meg. Medmenneskelighet rører meg.

Tusen takk til Anette Marie for at hun tok med kameraet og fikk foreviget engasjementet i går ❤️ Hyggelig å gå sammen om dette, og jeg skal uten tvil sette av dagen til det samme neste år også! Var du ikke hjemme da bøssebærerne kom. Vipps til 2133, for å gjøre en forskjell du også ✨

Pengen skal dekke:

1. Kom inn for natten – akutte behov
2. Kom inn i hverdagslivet – deltakelse
3. Kom inn i samfunnet – inkludering

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *