AKKURAT NÅ

Hva har du på deg?
Jeg sitter i pysj med teddybjørner på og har dratt over meg en strikkegenser som mamma har lagt håndarbeid i. Det kommer jeg nok til å gjøre resten av dagen også, for jeg skal sitte stuet foran dataskjermen resten av dagen. Og vet dere hva, jeg kunne ikke tenkt meg å byttet ut denne dagen mot noe annet nå!

Hva hører du på?
I helgen så jeg «A star is born» på kino. Altså, tårene fosset. Det var ikke én og én tåre som kom, men det var som en lang tåre som ikke hadde noen ende. Etter det har jeg ikke stoppet å høre på «Shallow». Den er så nydelig, at jeg kan begynne å gråte hver gang jeg trykker på repeat. Så ja, hør den. Shallow med Lady Gaga og Bradley Cooper. For en film, for en låt.

Hvilken humør har du i dag?
Jeg er avslappet, fornøyd og føler jeg beveger meg i den retningen jeg skal og vil. Jeg våknet opp til at terrassen var dekket av et hvitt teppe i dag, og da kjente jeg ekstra glede over at jeg uansett bare skal sitte å kose meg i eget selskap med skriving.

Hva gjorde du i helgen?
På fredag tok jeg meg en vel fortjent massasje. Rygg og nakke har ikke spilt helt på lag den siste tiden, men dette gjorde susen og jeg følte meg nesten ny da timen var ferdig. Jeg møtte også ei venninne som jeg setter stor pris på, men som jeg ser alt for sjeldent. Uansett veldig glad vi fikk tid til å sees igjen, og hver gang vi møtes har vi så mye å snakke om. Timene gikk unna før vi visste ordet av det. På kvelden laget jeg indisk sammen med samboeren min og vi så Idol. Etterfulgt av et varmt bad og litt egenpleie.

På lørdag kom kjæreste pappa til Oslo, så jeg og søsteren min tok han mot da han kom med flytoget. Vi fikk masse ut av dagen. Spiste lunsj, spilte bowling, dro på kino og spiste treretters middag. Det var så hyggelig. Fikk mange gode samtaler og virkelig kvalitetstid sammen. På søndag startet vi dagen med den beste frokosten jeg kan huske å ha spist det året her. Vi dro i reptilparken og besøkte 22. juli-senteret (sterkt og vondt). Når han dro mot flyplassen igjen, dro jeg på klokkelanseringen til Martine Lunde på Grand Hotel. Det var også gøy! Jeg sovnet faktisk klokken 20.00 på søndag, og da var jeg virkelig helt ferdig, haha.

Ukens plan?
Jeg skal prioritere meg selv, og skriving. Det er så deilig at jeg har funnet roen og lidenskap i dette. Det har vært en drøm å kunne skape noe større gjennom tekst, og jo lengre jeg har kommet med prosjektet, jo mer betyr det for meg.

Ukens tanke?
Jeg har så mange tanker at det nesten blir vanskelig å lage et sammendrag her. Jeg tenker mye på takknemlighet og hva jeg har i livet om dagen. Jeg tenker også mye på at tiden jeg er i nå skal lage en vei for fremtiden min. Jeg er veldig stolt over at jeg har funnet ut hva jeg ønsker i livet, selv om det ikke har vært bare bare å komme seg hit, ser jeg en større sammenheng i alt nå. Jeg har rotet meg bort noen ganger, men da for å lære noe av det. Jeg er stolt over at jeg har klart å stå i det vanskelige og tatt tak for å få det bedre. Alt for mange tør ikke å gå inn i seg selv, kjenne på det som ligger under overflaten. Gjør man ikke dette, blir man heller ikke klokere. Veien jeg har gått dette året er lengre enn jeg hadde turt å drømme om da det startet. Det synes nok ikke utad nå, men så lenge man vet selv, spiller det ingen rolle. Vi har alle et fundament, og mitt fundament begynner å bygge seg opp i den retningen jeg ønsker nå.

Et annet tips er å avslutte dagen eller en uke med å sette seg nye mål for den neste dagen eller uken. Da får vi mer ut av dagene våre 💕 Kompisen min Glenn har inspirert meg til nettopp det!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *