ÅRSTIDENE FORANDRER MEG

Fra jeg var liten har jeg alltid vært sånn at årstidene forandrer meg.
Vår og sommer var jeg bare hjemme for å sove, og timeplanen kunne ikke fylles med nok sprell. Jeg syklet rundt, besøkte venner langs veien og fant på så mye at jeg hadde munndiaré når jeg først kom hjem for kvelden. Jeg hadde alltid gode unnskyldninger om jeg ikke var hjemme til gitt klokkeslett. De gode grunnene var å klatre i trær, holde på med hemmelige leker, lete etter krabber i fjæra, ri på hest og spille fotball. Sånn gikk dagene. Jeg ville egentlig ikke sove, bare leke.

Høst og vinter var jeg så og si bare hjemme og innendørs. Rolig som dagen var lang, og ville aller helst ha egentid. Jeg vet ikke hvorfor, men det var da sånn. Husker mamma fortalte meg en gang at hun nærmest var bekymret for at jeg hadde mistet venner for jeg var så mye alene. Neida, jeg var bare glad i eget selskap, og kjedet meg ikke et sekund.

Sånn er jeg fortsatt. Timeplanen er vel og merke litt annerledes enn fra barndommen, men jeg elsker å ha lange, koselige ettermiddager i eget selskap eller med nære. I går ble jeg invitert på besøk til Glenn og Julian, og i det jeg kom inn døren var fredagstacoen allerede på bordet. Det var så hyggelig! Resten av helgen har jeg sagt nei til festligheter, og elsker at jeg ikke har noen planer. Eller bare planer for meg selv.  Jeg skjønner ikke at folk kan kjede seg, for her er det ikke-eksisterende. Alltid noe å ta seg til med. Så jeg ser skikkelig frem til å bare ha en sånn rolig helg, mest i eget selskap.

Håper dere får en fin helg, og nyt den hva enn som står på planen 😍

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *