SØSTRENE PÅ SØNDAGSTUR

Jeg er så heldig å ha lillesøsteren min i Oslo, og selv om vi ikke får møttes hver dag er det utrolig godt å ha henne her 💛 Vi prøver å møtes minst en gang i uken, og nå var det akkurat en uke siden sist. Alltid fint å være i selskapet hennes. Hun er så rolig og behagelig å være rundt, i tillegg til å være en god samtalepartner. De gangene jeg har hatt angst, er det bare en person som har klart å spore av de vonde tankene mine, og det er hun. I dag gikk vi oss en runde, blant annet innom Frognerparken. Fortsatt litt høst, så bare å suge alt innover seg før vinteren tar overhånd. 🍁


Vet ikke om det er lett å se noen likhet? Vi ser det hvert fall ikke noe godt selv. Utseendemessig er jeg mest lik mamma, og Malin mest lik pappa. Personlighetsmessig er det kanskje motsatt, men vi har like verdier.

Veldig fin tur! Nå skal det ikke gå en uke til neste gang, men vi har planer om å sees allerede i morgen. Til tross for at vi begge har mye å ta oss til med, er det alltid hyggelig å sees. Nå skal jeg dukke hodet inni et skrivedokument. Snakkes i morgen 💛

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *