MIN HUDPLEIERUTINE

 Reklame for Beauty By Nature

Gode rutiner når det gjelder hudpleie er viktig for meg. Det er det første jeg gjør når jeg våkner, og siste jeg gjør før jeg legger meg. De to siste månedene har jeg sverget til hudpleieserien M Picaut, og jeg er så fornøyd at den fortjener en anbefaling her. M Picaut har vunnet flere priser for sin hudpleieserie, og for meg er det både trygt og godt å vite at huden får god pleie. Den er økologisk og består av rene naturprodukter. Inneholder hverken parabener, mineraloljer, sulfater eller andre kunstige ingredienser.

Produktene selges i klinikken til Beauty By Nature og på nettbutikken deres Nature skincare. Her er de jeg bruker:


1: RENS
Glorious Green Foamin Cleanser – HER
Gir en dyp rengjøring av huden, samtidig som den er beroligende, antiinflammatorisk og oppfriskende. Masser en mindre mengde inn i huden, og skyll godt med lunket vann. Egner seg for alle hudtyper.

2: SERUM
Hydra Miracle Serum – HER
For å booste huden vil serum hjelpe på! Spesielt fin å bruke nå som årstidene kan gjøre huden tørrere. Denne gir ekstra fuktighet, er beroligende og styrkende for huden, i tillegg til å ha anti age-effekt. Egner seg for alle hudtyper.

3: FUKTIGHETSKREM
Skin Perfect Moisturiser – HER
Denne passer seg både for normal hud, kombinasjonshud og moden hud. Gir fuktighet, næring og har anti age-effekt. Minsker fine linjer og rynker med 45 % etter to måneders bruk.

En eller to ganger i uken bruker jeg også å peele huden, i tillegg til å ta en detox-maske. 

Jeg har tidligere skrevet om Beauty By Nature her. Det er en flott salong som ligger på Frogner, og tilbyr en rekke behandlinger med rimelige priser. De som jobber der er også utrolig skjønne, så det er bare å ta kontakt om du har noen spørsmål eller vil booke time. Besøk hjemmesiden deres her, og nettbutikk her. 💕 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *