Å SMILE FOR SEG SELV

Her står jeg med ny mobil i hånden, men det er ikke derfor jeg smiler. For den fikk jeg i dag, og jeg var sånn her – smilende for meg selv – i går og dagen før det også. Jeg har nemlig tatt meg selv i å smile, bare sånn helt uten grunn noen ganger, og jeg blir overrasket over meg selv av det. Sånn, «jøss, jeg smiler og vet ikke hvorfor jeg smiler». Jeg har hverken fått banken full av penger eller blitt forelska. Det eneste, eller det er faktisk ikke det eneste, for det er utrolig viktig, er at jeg har blitt mer på lag med meg selv. Herlighet så utrolig deilig det er. Så nå skal jeg smile litt videre for meg selv, før jeg skal smile ekte når jeg ser igjen noen venner om litt. Jeg håper de også ser det, at jeg stråler på ekte nå. At det bare kommer av seg selv og ligger der helt naturlig, akkurat sånn det burde være. For en følelse! 💕😁

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *