25 ÅR SIDEN


Farsdag for 25 år siden 💗

Gratulerer med dagen din pappa! Tusen takk for all kjærlighet, trygghet, støtte og inspirasjon. Setter sånn pris på at du har gitt meg frihet til å gå min egen vei, og at du alltid har hatt tro på meg og mine drømmer. Utrolig glad i deg!

Det gjør litt vondt i hjertet at jeg ikke er hjemme med familien på denne dagen, men i dag som alle andre dager har vi i det minste hatt en telefonsamtale. Så var det hyggelig å se tilbake i arkivet, og finne et bilde fra denne dagen for 25 år siden. Veldig fint å se tilbake på. Jeg setter sånn pris på all støtte jeg har fått fra foreldrene mine på livets vei. Selv om jeg har blitt voksen nå, så føles båndet vi har til hverandre endeløst. Jeg har fra jeg var liten fått høre at jeg skal følge drømmene mine, og at de vil hjelpe meg så langt de kan. Det tar jeg ikke for gitt, og det betyr så mye. Takknemlig for familien min, det vi har, og det som kommer 💖

INSTA LATELY
@juneholm

Kos deg med kvelden din, og lad opp for å få en fin, ny uke fra i morgen av!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *