PERFEKSJONSJAGET

Den mest frustrerende egenskapen jeg har, har dessverre blitt enda mer fremtredende den siste tiden. Eller vent, det har vært sånn så lenge jeg kan huske, men noen ganger kjenner jeg mer på det enn andre ganger. Alt etter hva som foregår i livet mitt. Greia er at det beste jeg gjør, ikke er bra nok. Jeg blir ikke fornøyd, uansett hvor hardt jeg prøver. Det er så utrolig slitsomt og krevende, og jeg må seriøst finne ut hva jeg kan gjøre med det. Sånn har jeg hatt det så lenge jeg kan huske, men på ungdomsskolen tok kravende til meg selv fullstendig av. Siden det har jeg aldri klart å legge det bort. Skulle ønske jeg kunne «gi litt faen», men lettere sagt enn gjort. Har ei venninne som er akkurat lik meg på dette, og det går vel under «flinke piker», men jeg vil ikke være så flink pike at ingenting blir bra nok. Tenk så mye glede det vil ta fra en, og ikke minst så tidsbesparende det hadde vært!

Jeg har to alternativer: 1) Pushe meg selv til å tenke at noe jeg ikke er fornøyd med er greit likevel? 2) Eller skal jeg bare fortsette å jobbe med det for å gjøre det enda bedre, for så kanskje aldri bli ferdig med det? Jeg er på sistnevnte nå, men må bevege meg over til førstnevnte for å gjøre det lettere for meg selv, for nå blir alt bare slitsomt. Dette er grunnen til at det ikke har kommet noen oppdatering her også. Jeg har startet på innlegg flere ganger, lagt inn bilde og tekst, men så har jeg bare droppet det fordi jeg ikke synes det er bra nok. Phew. Nå må jeg virkelig ta dette et steg videre for å gjøre det lettere for meg selv, forhåpentligvis i alt fremtid.

Misforstå meg rett, vet jeg har vist før at jeg har fått til mye til tross for dette, men da legger jeg sjelen min i det og bruker mye energi for å få det til sånn jeg ønsker. Det hører med til sjeldenheten at jeg gjør noe jeg ikke er fornøyd med, og hvis jeg må, så oppleves det som et stort gnagsår, fordi jeg bemerker meg alt som skulle vært annerledes.

Kjenner du deg igjen, og har noen tips? Det blir varmt mottatt 💛

  

Her kommer noen bilder som er tatt for et år siden. For ja, jeg har ingen som er tatt siste uken jeg er fornøyd med. La dette bli siste gangen det skjer. Kanskje jeg skal lage en serie med innlegg som heter «June gir faen » Haha, hvem vet. Nå kniper jeg sammen øynene og trykker publiser, og det uten å nøle. 1 – 2- 3, PUBLISER!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *