JUL I VINTERLAND

Jeg er så glad vi har fire årstider, og når vi først har disse månedene gjelder det å nyte! For min del er det hvert fall alt for tidlig å tenke på våren. Fremover blir det førjulstid på høyt nivå. Jeg ser blant annet frem til baking av julekaker, besøke julemarkedet, ha pepperkakehus-konkurranse, se julefilmer og gjøre andre hyggelige ting som gjør førjulstiden enda finere enn den allerede er. Det gjør liksom ingenting at det kommer frostrøyk ut av munnen og tærne er stive av kulde når man opplever denne kosen, og kan pakke seg inn i lue og skjerf. I går besøkte jeg julemarkedet for første gang i år, sammen med Glenn og Julia. Jul i vinterland er så utrolig hyggelig laget til, og mørket lyses opp. Skal definitivt dra tilbake med venner flere ganger 💛

Langs gatene er det titalls boder som gir ordentlig følelse av jul. De lager brente mandler, belgiske vafler, lefser og andre godsaker som minner oss om høytiden. Ikke minst klær, interiør og gaveartikler. Så er det karuseller og snart skøyteis også. Skal absolutt dra tilbake å prøve meg på skøyter igjen for første gang siden jeg gikk på barneskolen. Da var nemlig favoritthobbyen min å være isprinsesse. Dro med meg skøytene på skolen og etter timer på skolebenken la jeg de rundt halsen for å tilbringe resten av dagen på en lite skøyteis. Det er gode minner!


Om dere bor i Oslo eller skal besøke byen, så vet dere hvor dere skal dra på besøk. Jul i vinterland så klart! 🤶🏼❤️🎅🏼🎄🌟

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *