UGLY XMAS SWEATER

Jeg hadde nesten glemt hvor koselig desember kan være! Venninnene mine har virkelig varmet opp med koselige juleforberedelser så langt. Vi har baket julemenn og pepperkaker, hatt pepperkakehus-konkurranse og vært på en aldri så liten julefest. Så har vi pyntet oss med julegensere, drukket gløgg og sett julefilmer. Jeg har brukt et glitrende reinsdyr-diadem så mye at jeg har glemt at jeg har hatt det på hodet, så jeg vandret faktisk rundt i sentrum med det på også. Håper jeg spredde litt ekstra julestemning med det! Haha 🎄🎅🏽 🎁

Om du ikke har startet allerede, her er noen koselige ting å ta deg til med før jul:


🌟 
Pynte til høytiden! Jeg har egentlig tenkt at det ikke skal gjøres før desember, men nå har jeg ombestemt meg. Helt innafor å gjøre det i slutten av november, så det er allerede gjort her.

🌟 Fram med kjevla (og ingrediensene)! Lag julekaker du og andre vil sette pris på i førjulstiden. Pepperkaker eller julemenn er ekstra gøy om man bruker tid på å pynte de også.

🌟 Og selvsagt, lag peppekakehus! Lukter nydelig og gir ekstra julestemning i huset.

🌟 Besøke julemarked, om det ikke er i nærheten av der du bor, dra på en juleforestilling eller lignende.

🌟 Se julefilmer med gløgg i koppen.

🌟 Samle familie og/eller venner og «pynt» dere med stygge julegensere. Det kan ikke slå feil!

🌟 Legg ekstra innsats i forberedelsene av julegavene, med innpakning som er personlig og gjennomført. Det trenger ikke å være så dyrt eller avansert. Gamle aviser, gråpapir, tekstiler eller ark du har liggende, kan bli brukt igjen. Hyssing og kongle eller kvister fra naturen kan gi det lille ekstra.

🌟 DIY-kveld, det finnes så mange nydelige ting man kan bruke for å pynte opp. Med et enkelt google-søk eller på Pinterest, finner du masse inspirasjon.

🌟 Finn et juletre, og så klart pynte det så fint bare du kan!

🌟 Gjør noen glad i juletiden! Hva med å invitere til en ny tradisjon i førjulstiden, glede noen på gaten eller bidra til et formål? Her er det bare kreativiteten som kan stoppe en. 

Jeg har laget min egen julegenser ved hjelp av et kit fra Nille, men man kan også lage det selv med ting man har liggende. Man kan bruke tøy eller papir og dobbeltsidig tape. Jeg fant en genser som ikke har blitt brukt på lenge, og som har begynt å nuppe seg, så denne skal i mange år fremover være min stygge julegenser.

Nyt desember, og gjør det til en fin avslutning på 2018 ❤️ 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *