LAST DAYS

Jeg har en stund vært usikker på hva jeg vil med å bruke sosiale medier. Om jeg skal kutte det helt ut, være flink eller bruke det halvveis. Jeg har utviklet meg mye som person siden jeg begynte å blogge som 15 åring. Nå sitter jeg her 12 år etter, og jeg tror nok det er sunt å sette spørsmålstegn til det hele. Jeg har vært helt på topp med titusener av lesere hver dag, og jeg har hatt måneder uten en eneste oppdatering. Dere har fulgt meg fra å være skjør og usikker, til å bli en sterkere og klokere versjon av meg selv. Jeg har aldri angret på at jeg startet som 15 åring, for jeg har lært mye, utviklet meg og ikke minst måtte stå i mye som jeg ikke hadde gjort foruten. Det har jeg lært og ikke minst utviklet meg av. Jeg har fått oppleve reiser og andre høydepunkter som jeg ikke hadde fått tilbud om uten. Jeg har også fått et stort nettverk og mange gode personer inn i livet mitt på grunn av sosiale medier. Dette er jeg så takknemlig for, og det vinner over baksiden av medaljen!

Jeg føler meg ikke ferdig, fordi jeg har bygget opp så mye her. Vet jeg ville ha angret en dag om alle timene jeg har lagt bak meg, skulle forsvinne med et enkelt tastetrykk. Da kan man ikke ta det tilbake, for det bygger seg ikke selv. Jeg vil ikke beklage for at jeg har vært lite aktiv i det siste, men jeg synes dere som har vært trofaste fortjener å høre oftere fra meg. Så konklusjonen er at jeg skal gjøre noe med det. Som noen sa så fint til meg for noen dager siden «ingen er sånn som deg på sosiale medier, du er en motvekt til alt det andre». Det følte jeg var en grunn i seg selv til å ikke «gi det opp».

Nå er jeg hjemme den nest siste dagen i Tomrefjord, før jeg drar tilbake til Oslo. Timeplanen for neste uke har allerede begynt å fylle seg opp, og jeg gleder meg sånn til det som skal skje fremover. Skal likevel ikke legge skjul på at det blir trist å reise fra disse to firbente vennene. Måtte få noen bildeminner med de før jeg drar 🐶💕

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *