IKKE SOM I «GAMLE DA’R»

Av en eller annen grunn synes jeg sånn hverdagsblogging jeg drev med før har blir rart. Eller det føles rart når jeg prøver, og jeg får det heller ikke til. Fjernt å blogge som i «gamle da’r». Blir klein når jeg starter et innlegg med «hei onsdag», «hei søtinger» «hei og god morgen». Eller hva med å påpeke dagens frokost, eller alt annet man har tatt seg til med fra alarmen ringer om morgenen til man legger seg på kvelden. Ikke at det er noe galt i at andre gjør det. Finner det bare ikke interessant å skrive om selv. Med mindre det er noe spesielt ved dagen. Før derimot, var det som verdens mest naturlige ting å gjøre, og jeg leste bare andre blogger som gjorde det på samme måte. Konkluderer med at det er greit med forandringer.

Men i dag dere, stod alarmen på klokken 06.00, jeg har vært på trening, laget knekkebrød fra bunnen og vasket leiligheten…. Neida, jeg bare tulla! Nå ble ikke det her innlegget så veldig interessant heller, men jeg tenker en balanse på viktig og uviktig. Orker ikke være seriøs hele tiden, haha!

Annonselenker: Fått så mange fine tilbakemeldinger på denne jakka! Typisk nok nesten utsolgt på Nelly, men lignende her. Genser her og jeans her.

👋👋👋👋

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *