PSYCHOBITCH

Torsdagskvelden dro jeg og lillesøsteren min for å se førpremieren av Psychobitch på kino! Det var premiere i går, og jeg håper mange vil se den. Dette er en viktig film, kanskje spesielt for ungdommen. Den handler om å våge og være den man er. Husker selv at jeg ikke turte å gå i mange av de klærne jeg ønsket, fordi det ikke var «kult» på skolen min. Derfor lot jeg være, og gikk for det meste med de vanlige jeansene og en hettegenser med en stor logo på. Man skulle passe inn, og jeg prøvde å gjøre alt for å gjøre det. Egentlig ganske slitsomt og trist å tenke tilbake på, men jeg håper denne filmen kan få unge til å skjønne at det er kult å være seg selv. At andre ikke skal få definere om man passer inn eller ikke.

Terningen er rullet av de fleste medier, og Psychobitch har fått en rekke femmere! Selv kjedet jeg meg ikke et sekund, og hadde lyst at filmen skulle fortsette på lerretet da 1 time og 50 minutter var over. Det sier sitt. Mye latter, noen tårer og enkelte ganger blir du så klein at du bare vil se bort.

Heller ikke farlig å dra på kino når stolene er så behagelig at man kan sovne i de, men heldigvis var filmen så bra at det ikke lot seg gjøre. Håper dere har en fin helg 💛

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *