PODCAST PÅ ETTERSKUDD

Hei dere ☃️ Julia har allerede sluppet det for sine følgere, så jeg kan vel bare henge meg på. Vi kommer med podcast! Jeg, Julia og Glenn! Dette er noe jeg tok opp med de for godt over et år siden, men vennene mine har ikke fått fingeren ut før nå. Så fra å være en pådriver, ble jeg passiv fordi de ikke viste noe særlig engasjement for mitt fantastiske forslag, haha. Etter noen glass på lørdag, kom de derimot bort til meg med en beskjed. «Hvorfor er vi så treige? Dette har du snakket om lenge, og så klarer vi ikke å våkne før nå? Vi må ha podcast, og det kommer til å bli så gøy!» Da kunne ikke produksjonen komme fort nok i gang, og ting har skjedd på noen dager. Produksjonsselskap er i boks, og innspillingen starter neste uke. Jeg er muligens hakket mer perfeksjonist enn Glenn, og så kommer Julia bakerst i rekka med en litt mer «gi faen» holdning, men både jeg og Glenn er enige om at det ikke blir sluppet før vi er 100 % fornøyd. Kvalitet foran kvantitet! Var egentlig ikke meningen å dele dette med dere enda, men Julia har publisert det uten samtykke, så da er allerede katta ute av sekken.

Fikk akkurat en telefon fra en foresatt om at jeg må roe meg ned. Passe på at det ikke blir for mye i livet mitt, så jeg ikke blir sengeliggende på grunn av utbrenthet igjen. Svarte med at denne podcasten blir som en alternativ vennekveld, så det er ingen grunn til bekymring. Dette går av fritiden min, og jeg er uansett avhengig av å fylle på med sosiale sammenkomster innimellom. Om vi sitter i et studio eller i en sofa sammen er litt hipp som happ. GLEDER MEG, og det vet jeg at de to andre også gjør! Oppdaterer dere selvsagt om podden etter hvert. 

ANNONSELENKER
Kåpe: ONLY – HER
Øredobber: Lily and Rose – HER
Boots: NLY Shoes – HER
Skjerf: Holzweiler

Tusen takk for at dere klikker dere inn, selv om jeg ikke har hatt en rutine på denne fronten på lenge nå! Det er rett og slett min egen kritiker som stopper meg, men det er noe jeg jobber med 🤗

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *