NOE Å SE FREM TIL OG NOE Å SE TILBAKE PÅ

Et av mine høydepunkter i februar er BURSDAG! Det skal ikke bare være noe å se frem til, men også noe fint å se tilbake på. Jeg skal slå på stortromma i år som i fjor (og årene før), selv om det er småskummelt å si at jeg fyller 28 år. En gylden mulighet for feiring er det likevel. I år skal bursdagsfeiringen starte tidlig, så vi starter allerede til brunch med syvretters. Ler litt av meg selv, men det er en gang i året og jeg vil det skal være bra!

Det blir en måned å glede seg på, så i mellomtiden vil jeg mimre tilbake til fjorårets. Den startet med styling hos en frisør, før vi kom til dekket langbord med alt det vi kunne tenke oss fra Sumo sushi. Uten tvil min favorittsushi i byen, og jeg ble rett og slett helt målløs over hva de hadde stelt i stand til oss.

Nå frister jeg meg selv her!

 

Etter årets beste middag fortsatte feiringen i leiligheten, der det ventet mer enn en flaske champagne på hver. Etter det dro vi videre til et utested hvor vi hadde bord. Måten den avsluttet på? En venn hadde sagt at jeg kom til å møte drømmemannen denne kvelden, og jeg var åpen for det. Ikke en eneste spennende mann dukket opp, så fem minutter før jeg skulle dra lastet jeg ned Tinder. Haha. Det ga ikke noe hell det heller, så jeg gikk alene for å spise nattmat, men i det jeg kom inn døra på McDonalds skjønte jeg at det ikke var der jeg skulle møte mannen i mitt liv. Dro hjem mutters alene, men hva gjorde det med så gode venner og en så morsom feiring bak seg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *