FROKOSTEVENT OG VINNERLYKKE

Nå er det evigheter siden jeg har vært på event, men nå har lysten kommet tilbake for litt mingling med folk i bransjen. Blir jo inspirert av det, i tillegg til at alle er supersøte og hyggelige. Føler meg alltid så velkommen, og det kan ikke gi annet enn en god start på dagen. I dag var det Joico som inviterte til frokostevent for å presentere den nye serien Defy Damage, som kommer i mars. Vi fikk servert smoothie og frokost fra Kolonihagen (utvilsomt årets fineste frokost så langt), og ikke minst teste ut VR-briller. Jeg var så heldig å vinne en frisørbehandling fra Joico også, og det passet meg midt i blinken, for når jeg tenker meg om har jeg ikke vært hos frisøren siden påske i fjor. Jeg har så vinnerlykke når det kommer til sånn, det eneste som gjenstår er syv rette på lottokupongen! 😋💕

Tusen takk til Joico og Creative Mill for en fin start på dagen! 🌸 Jeg prøver å venne meg til litt typisk «hverdagsblogging» igjen, men skal ærlig innrømme at det er litt uvant og rart. Vil ha en kombinasjon mellom lengre tekster og hverdagen. Synes det kan bli kjedelig i lengden med mye tekst, i tillegg til at det er mer tidkrevende å publisere disse innleggene. Så synes jeg det er fint å ta vare på minner fra hverdagen og samle de på et sted også. Føler en kombinasjon er fint, og gjør det mer variert for dere som følger. Må bare få inn denne rutinen igjen, siden jeg ikke har hatt den på en stund. Det skal bli, og heldigvis skjer det mye gøy fremover så det blir enklere å opprettholde 🤗

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *