SPONTANTUR

Hei fra Vestlandet! Jeg har plutselig kommet hit siden sist. Startet nemlig mandagen med å ha på alarm klokken 05.15, og da var det bare å sette kursen mot Oslo Lufthavn. Dette ble en spontantur som ble bestemt forrige uke for noen møter. Er bare for noen dager, men fint med litt variasjon i hverdagen også. Ble fristet til å dra til fjells med det samme, så jeg og Inga-Sofie dro med oss to firbente venner opp til Åsfjellet. Kan meldes om fine forhold og deilig temperatur. Jeg kledde meg rett og slett litt for varmt 😎

Så godt å være i disse omgivelsene, og få se litt mer natur enn jeg gjør i storbyen. I kveld skal jeg møte to venninner jeg har hatt siden barneskolen for litt kvalitetstid med de 💛 Det ser jeg frem til!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *