BALSAM FOR SJELEN


Fjelltur, nysnø, solen som går ned og Inga-Sofie som er med! Blir ikke mye bedre enn det. Turer ute er noe av det beste jeg vet, spesielt i omgivelser som dette. Perfekt erstatning for treningssenteret er det også. Kjenner nemlig jeg har ordentlig glede av aktivitet om dagen, og disse fire dagene på Vestlandet hadde ikke vært det samme foruten. I dag ble det Vikaksla, og jeg er så fornøyd med å ha fått denne turen 20. februar. Har ikke tatt denne turen så tidlig på året før ⛰️🙌

I morgen tidlig er det tilbake til Oslo. Vi skal blant annet spille inn ny podd, og denne gangen er vi optimistiske og tror det blir bra nok til publisering 🤞

2 kommentarer

  1. Torill Aasen

    Nydelige bilder!!!!!! Du er en fantastisk naturfotograf
    Kan jeg spørre hvilket kamera du har?Ha en koselig kveld!

    1. Tusen takk for det! Hyggelig å høre 🙂 Bruker som regel speilreflekskamera når jeg tar bilder, men i dette innlegget (og det forrige) har jeg brukt iPhonen min og fremhevet fargene i Lightroom 🙂 Ønsker deg en flott uke videre, og takk for kommentar!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *