BACK IN TOWN


Tilbake i Oslo igjen, og har et lite stopp i leiligheten før jeg skal fyke ut igjen. I dag skal vi nemlig prøve oss på vår andre podcast-innspilling. Forrige gang var utrolig gøy, men vi var ikke fornøyd nok med resultatet til at vi valgte å publisere det. Tror og håper vi lærte nok på innspillingen til at det går bedre denne gangen. Målet er publisering! Gleder meg til å se Julia og Glenn igjen, og få en ordentlig oppdatering siden sist. Vi har vært opptatt med vårt på hver sine kanter, så alltid litt å ta igjen. Morsomt at vi nå får gjøre det i en podcast!

En kjapp oppdatering herfra nå, så kommer det mer senere! Håper dere liker at jeg har oftere oppdateringer, så skal jeg selvsagt fortsette med lengre og mer seriøse innlegg også, men det må komme innimellom. Tenker bare dette er mye bedre enn at det blir lange perioder uten noe nytt innhold 🤗💕

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *