GJENGEN PODCAST ER LIVE!

Hurra for vår nye podcast! Fredag 1. mars lanserte vi endelig «Gjengen», og du verden for en respons og flying start. Det tok ikke lang tid før vi fant oss selv på 5. plass på topplisten til iTunes. Dette er noe jeg har hatt lyst å gjøre med Julia og Glenn i over et år, mest for å kunne ha noe morsomt og positivt å se frem til. Vi bytter rett og slett ut en kveld med kvalitetstid hjemme hos en av oss, med kvalitetstid i et studio.

Tanken bak det hele er at dere som er lyttere skal ta del i gjengen! Vi har vært venner i over 12 år, og selv om vi lever tre ulike liv, har vi alltid møttes på midten for å opprettholde vårt gode vennskap. Vi har ingen hemmeligheter, og deler både oppturer og nedturer i livene våre. De første episodene blir du bedre kjent med oss, vårt vennskap og hva som har skjedd siden sist. I hver episode svarer vi også på spørsmål fra lyttere. Vi har en lang liste med temaer vi skal ta opp etter hvert, så det er bare å følge med, for vi tror at du vil ha det hyggelig sammen med oss!

Du kan høre podcasten på iTunes HER, og Spotify HER ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *