GENERATION 2.0

ÅRETS VIKTIGSTE MUSIKKVIDEO OG PROSJEKT?
Det synes jeg! La meg introdusere dere for Generation 2.0:

«Generation 2.0» er en plattform som retter seg mot ungdom fra 13 til 27 år. Her skal man få en mulighet til å vise frem sitt talent – uansett hvilket. Her skal ingen «stemmes ut» – bare presenteres, løftes frem, og anerkjennes. Når du får anerkjennelse for noe du brenner for, er god til, noe du står for –  så gir det selvtillit, og du tør kanskje bruke stemmen din mer. Mene mer. Tørre mer. Tro mer på deg selv.

Når vi snakker om det å være ung i dag – så snakker vi om hvor utfordrende det er. Hvor stort presset er på å passe inn, bli sett, på utseende, på kropp, på karakterer, på utdannelse, på antall følgere i sosiale medier, likes, på redselen for å falle utenfor, ikke være vellykket nok, pen nok, flink nok. Der våre foreldre sammenlignet seg selv med skolens kuleste – så sammenligner vi oss med hele verden på Instagram. Redselen for å mislykkes skygger ofte over stoltheten vi bør føle over det vi kan og den vi er. Offerrollen er lett å ta. Lett å la overta..

Generation 2.0 tar «Victim»-rollen tilbake. Vi skal se, løfte og heie frem talenter uten konkurranse, uten poengsummer og uten kritikk. Vi skal gjøre «victim» til «victory»!

Dette prosjektet vet jeg Joakim Kleven har jobbet hardt og lenge med. På slutten av fjoråret spilte vi inn musikkvideo, og jeg hadde ingen anelse om hvordan resultatet kom til å bli, annet enn at jeg har stor tro på Joakim og vet at han ikke gjør noe halvhjertet når han går inn for noe. Resultatet er helt rått, og så ufattelig viktig! Jeg er så stolt over å få ta del i det, og ikke minst fremme dette budskapet. Jeg er selv i målgruppen, og det hele treffer meg hardt. Det er så relaterbart, men aldri før har noen satt ord på budskapet på denne måten. Det var på høytid, og derfor har jeg stor tro på at Generation 2.0 vil leve videre. Tusen takk til Joakim og alle som har bidratt for å bruke stemmen sin for å belyse talent. Mer av det, og det får vi nå!

Musikkvideoen må sees, og ikke minst må hjemmesiden for Generation 2.o besøkes.

1 kommentar

  1. Check your E- mail 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *