KOSTBAR, MEN VERDIFULL ERFARING

Disse dagene går så fort at det nesten er til å få panikk av. De flyr avgårde før jeg vet ordet av det, og innimellom må jeg klype meg selv i armen for å minne meg på hvor kostbar tiden vår er. Gjør jeg det beste ut av dagene? Lytter jeg til meg selv underveis og følger hjertet? Er det fremgang, eller er det den samme sirkelen dag inn og ut? Det gjør det kanskje ikke bedre at jeg stiller meg selv disse spørsmålene, men det er nesten umulig å la være. Jeg har alltid strebet etter noe mer, og vil oppnå mye. Aller helst skulle enda flere drømmer gått i oppfyllelse. Det finnes likevel noe som er enda viktigere enn det, det er å nyte hverdagen og sette pris på hva man har fått til også. Jeg må huske å klype meg selv i armen for det også!

Det jeg er mest takknemlig for om dagen er at energien og overskuddet er der det skal være, og har vært det i et halvår nå. De siste fire månedene har jeg trent regelmessig, og det var en tanke som var helt fjern for et år tilbake. Da kjente jeg hvordan kroppen strittet imot og jeg ble utmattet av å ta meg ut på denne måten. Hodet og kropp henger utvilsomt sammen, og jeg har blitt flinkere til å «koble de til hverandre», finne en balanse og lytte. Dette er noe av det beste jeg kunne ha lært meg, og som vil være med meg videre. Enkelt tenker kanskje noen, vanskelig tenker andre. For meg var det å bli utbrent en kostbar, men likevel verdifull erfaring. Sånne ting skal verdsettes, og jeg er så glad for at jeg har fått tilbake denne energien. Det gir meg så mye!


I dag har har jeg vært på en frokostlansering (mer om det i neste innlegg), det er hjemmekontor og så trening på planen. I dag skal jeg prøve to nye gruppetimer, før jeg avslutter med yoga. Husker første gangene jeg prøvde yoga, jeg klarte overhodet ikke å være til stede.. Hodet var et helt annet sted enn å ha fokus på øvelsene som skulle gjøres. Nå derimot, merker jeg hvor godt det gjør og vil omtrent ikke avslutte disse timene. Et bevis på at «øvelse gjør mester», selv om jeg langt ifra kan kalle meg en mester i yoga, er jeg en mester for meg selv, med tanke på tilstedeværelsen min fra da til nå. Om du har prøvd det en gang eller to og ikke synes noe om det, gi det flere forsøk. Det er hvert fall en positiv erfaring for min del! Litt ut av komfortsonen hver dag 💛 God torsdag videre!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *