FLOWERS FOR THE WEEKEND

Fredagsfølelsen er inntatt, og jeg er vel ikke alene om å være klar for helg? 🌸 Etter noen ærender tidligere i dag, tok jeg en runde for å kjøpe inn litt «vår» til leiligheten. Nye blomster, lys og en vase. Følte nesten det ble litt blomsterhage, men herlighet så koselig å få følelsen av vår i hjemmet også, ikke bare utendørs. For ja, nå koser jeg meg! Har gått med ytterjakken åpen de siste dagene, og slik blir smilet bredere av!

Dro blant annet innen HM Home i Karl Johan. Der har de fått Bunches by Blomrum, som rett og slett er en blomsterbutikk i butikken. Blomstrene ble så fint innpakket at jeg ble stoppet flere ganger på vei hjem, om hvor jeg hadde vært å kjøpt de. Tenkte derfor å tipse dere om det også. Jeg ble fristet til å dra innom igjen, for det var mange fristelser å finne! 🌿

Nå er jeg klar for fredagstaco med tre venninner! Håper dere får en god helg, så snakkes vi i morgen 💛

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *