FROKOST MED FILORGA

Reklame: Invitert til eventet

Mandag! Jeg våknet en time før alarmen, og det kan ikke være annet enn et godt tegn for den nye uken. I dag har vi endelig ny podcast-innspilling, og jeg gleder meg sånn til det. Et høydepunkt i ukene, og nå føles det som en evighet siden sist. Fått en del spørsmål om hva som skjedde siden det ikke kom ut forrige uke. Vi prøvde alle muligheter, siden Julia er i Bergen, men det ble dessverre ikke like bra kvalitet på de løsningene vi prøvde, og tenker som så at det må bli kvalitet foran kvantitet. Nå har vi derimot fått ordnet med podcast-studio i Bergen også, så da sitter jeg og Glenn å podder sammen i Oslo, mens Julia sitter i studio i Bergen. Episoden kommer ut på onsdag, så stay tuned 💕

Som nevnt forrige uke var jeg på frokostevent med Filorga, for å bli kjent med den nylanserte serien Oxygen-Glow. Her var det dekket til langbord med fristelser både i form av bakverk og skjønnhetsprodukter. Jeg ble kjent med Filorga for fem år siden, så da jeg fikk denne invitasjonen ble jeg glad!

FILORGA OXYGEN GLOW CLEANSER

Oxygen-Glow cleanser renser, fukter og gir huden en detox. Den fjerner også makeup og smuss. Påføres på tørr eller våt hud. Massér forsiktig utover i ansiktet og skyll av.

FILORGA OXYGEN GLOW CREAM

Oxygen-Glow dagkrem jevner, plumper og detoxer huden. Kremen har en smeltende krem tekstur, som passer de fleste hudtyper. Bland gjerne Oxygen-Glow kremen med din foundation, og påfør gjerne touch-ups i løpet av dagen.

FILORGA OXYGEN GLOW MASK

Oxygen-Glow mask er en effektiv ansiktsmaske som gir deg en glødende og jevn hud på 10 minutter. Den inneholder en trio av aktive ingredienser (gluconolactone, grapefrukt ekstrakt og papain) for å stimulere cellefornyelse og fjerne døde hudceller. Påføres på ren og tørr hud. Smør et jevnt og tykt lag på hele ansiktet, hals og decollette. Ha på i 10 minutter, og skyll av. Brukes 1-3 ganger i uka. Kan også brukes hver kveld i 7 dager for en intensiv kur for å oppnå super-effekt! 

FILORGA OXYGEN GLOW EYECREAM

Oxygen-Glow øyekrem gjenoppliver, fukter og detoxer huden rundt øyet. Produktet har en lett kremet gel-tekstur, og passer også for de med sensitiv hud. Kremen inneholder også tetrapetide som jobber aktiv med å lysne mørke ringer.
Kan også brukes på kinnben, under brynet etc. som en highlighter.

En hyggelig start på dagen ☝️💕 Har prøvd produktene i noen dager nå, og så langt lover de veldig bra. Får så fin glød av de, i tillegg til at huden føles ren og myk 🤗

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *