TING SKJER

Visste at sola kom til å skinne igjen 💭

Ting skjer om dagen, og det gjør meg glad! Det er så mye å ta tak i om dagen, og det er ingen tvil om at nye, spennende utfordringer venter på meg. Hadde jeg kunne spole tilbake noen måneder var ikke dette den fjerneste aning, men gode muligheter kommer. Jeg har blitt flinkere å telle de små seierene og ikke bare de store. Det har gitt meg så mye mer glede inn i hverdagene.

Både i dag og i går har jeg vært på møter for hva som skal skje fremover, men også fått møte venninner. Disse bildene ble knipset mellom slagene, og rett rundt hjørnet ventet årets første måltid utendørs. Pizza på Aker Brygge kan aldri slå feil når solen skinner!


Fotografen er Angela Celine 💕 Vi har den siste tiden møttes tilfeldig ved flere anledninger, og klikket så bra sammen. Ekstra hyggelig å møtes på privaten for middag og kos også. Samtalene flyter så lett i selskapet hennes!

Har dere forresten hørt dagens podcast-episode? Synes den er så fin! Kan fortelle mer om den i neste innlegg, men hør gjerne i mellomtiden her. Så stolt over Glenn!

2 kommentarer

  1. Hvor har du kjøpt antrekket? 🙂

    1. Genseren er fra Topshop, men en stund siden jeg kjøpte. Buksen er fra Bik Bok, og ble kjøpt før jul 🙂 Skoene er fra Bianco! Ha en fortsatt fin dag <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *