STOLT AV DEG

For en respons… 🙌

Fem uker har gått siden podcasten Gjengen ble lansert, og det har kommet så mange fine tilbakemeldinger! Blir helt rørt jeg. Dette har vært så gøy og lærerikt. Vi gleder oss til fortsettelsen! Det fineste med det hele er at vennskapet har blitt – om mulig – enda bedre 💕

Denne uken deler Glenn en historie som har preget han. Om hvordan det har vært å vokse opp på en liten plass med fordommer, mobbing og bygdesladder. Det skal ikke være noen big deal å stå frem som homofil, men fortsatt har vi en vei å gå. Synes episoden så fin, og jeg blir oppriktig stolt over Glenn. Både som venn og person. Han er så flink å snakke for seg, og setter virkelig ord på hvordan han har hatt det. Holmenkollen skole spilte av episoden for elever i går, og jeg håper flere lærere vil gjøre det samme. Med åpenhet skapes forståelse, og med forståelse skapes kunnskap.

Det finnes dessverre fortsatt mange som viser fordommer og hat ovenfor homofile, og bare denne uken ble det kjent at  homofile vil steines til døde i Brunei. Får frysninger av tanken, og jeg hadde mistet noen av de aller fineste personene  i livet mitt om det var sånn her i landet. Jeg kan dessverre ikke gjøre mye med situasjonen der, men jeg synes det er fint å stå opp for dette på den måten vi kan likevel. Nå gjør vi det i podden vår, og forhåpentligvis vil det hjelpe noen, samt kvitte oss med noen fordommer der ute. Dessverre er det vel mange av de som trenger å høre dette, som aldri får høre denne episoden, men det er lov å håpe på en liten forskjell likevel.

Vil gjerne dele en oppfordring til å boikotte disse hotellene, siden sultanen av Brunei eier de.
Hotel Bel-Air (Los Angeles, USA), The Beverly Hills Hotel (Beverly Hills, USA), The Dorchester (London, UK), 45 Park Lane (London, UK), Coworth Park (Ascot, UK), Le Meurice (Paris, France), Hotel Plaza Athénée (Paris, France), Hotel Eden (Rome, Italy), Hotel Principe di Savoia (Milan, Italy). 

Alle episodene våre kan høres her: 
1. Ikke bli skremt av introen
2. Gjengen er fyllesyk
3. Selvtillit på avveie
4. Dobbeltliv og salg av brukte truser
5. Glenn tar ordet!

Det kommer ny episode hver onsdag, så stay tuned! Er du snill hadde vi satt veldig stor pris på en vurdering i iTunes også 💕

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *