ONLY GOOD VIBES

Reklame: Ideal of Sweden

Jeg har vel sagt det før, men jeg er så glad i mandager! En fin helg er forbi, og selv om jeg våknet støl som bare det etter trening, føles det godt med en ny uke. Høydepunktet på mandager er innspilling av ny podcast! Jeg skal snart dra ut døren for å møte Glenn på jobb, så slår vi følge til studio. Mange har trodd at vi planlegger podcastene på forhånd, men det er minimalt. Faktisk kommer det aller meste på sparket, og da blir det desto mer ekte og fint synes jeg 💛

Vil dele bildene med dere fra launchen av den nye kolleksjonen til Ideal of Sweden. Her snakker vi vår- og sommervibber. Location var en utrolig fin og lys leilighet på Majorstuen, og dekoreringen er inspirert av de nye iPhone-dekslene. Det vil si mange fargerike blomster, drinker og andre fristelser. Så gode vibber, og massevis av fine folk! Har hatt en lang periode der jeg ikke har vært på eventer, men nå synes jeg det er så hyggelig å være tilbake 🤗

Fine Ida Helene spiller deilig musikk, og det er like stas hver gang!


Ååå, Linnea og Glenn 💛 Så herlige de to!


Jeg, Angela og Glenn  ☀️🍸💛


Tusen takk til Vass PR og Ideal of Sweden for denne hyggelige formiddagen! Håper denne uken her fortsetter med sånne vibber også. Ordentlig vårfølelse, så jeg gleder meg til å komme ut 🌼

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *