HERMINE HOLD

Reklame: Hermine Hold & ByTheCurrent / Foto: Madeleine Lohne

Forrige uke ble jeg invitert til lanseringen for Hermine Hold i Norge. Det fant sted på Ekebergrestauranten, og var så gjennomført. Isabella Lövengrip, som er en av gründerne bak merket, var også til stede. Er det ei som virkelig har gjort business av blogg, er det henne! For en inspirasjon. Hun har turt å satse, og ikke vært redd for å feile. Ikke uten grunn hun er Sveriges mektigste businesskvinne.

Hermine Hold er en merkevare med hårtilbehør. For å tilføye noe ekstra til frisyren, antrekket og hverdagen. De blander enkelhet og åpenhet, med nysgjerrighet, ambisjon og mot til å utfordre. Nå har Hermine Hold altså beveget seg ut fra Sverige og til Norge. Mer fra lanseringen her!

Ikke bare var det inspirerende å være der, men også hyggelig med så mange venner på et og samme sted!

1 kommentar

  1. Så hyggelig at du kom! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *