HEKTA PÅ TRENING

Den følelsen når kroppen begynner å komme til seg selv igjen! Våknet nemlig med en vond rygg på mandag, og det gjorde det ikke bedre å dra på løpetrening. Etter det måtte jeg bokstavelig talt krype rundt i leiligheten på et tidspunkt for det gjorde så innmari vondt. Fikk kommet meg til behandling i går, så jeg fikk knekt opp låsningene og satt inn noen nåler. Skal følge opp denne behandlingen, så det forhåpentligvis ikke gjentar seg. Utover ettermiddagen har jeg heldigvis kjent at gnisten begynner å komme tilbake, og det første jeg tenker på er trening! Jeg har blitt helt hekta, haha. Det kjennes så godt.

Fra å bli utmattet etter anstrengelser, har jeg nå kommet til det stadiet at jeg har trent i over fire måneder og hatt regelmessig økning både i antall treninger i uken og lengden på øktene. De to siste månedene har jeg hatt 4 til 9 økter i uken. Kroppen fungerer bedre enn den har gjort på flere år, og jeg får heldigvis bare mer energi og overskudd av det. Nå har jeg bestemt meg for å ta det et steg lengre, med å få en personlig trener en gang i uken også. Gleder meg til å komme i gang med det og utfordre meg selv mer. Øktene hos PT kommer jeg til å dele her på bloggen, så jeg håper det kan inspirere både meg selv og dere. 🏃🏼‍♀️💪🏼

Psss: Får en bismak og dårlig samvittighet når jeg skriver om trening, for jeg er redd noen som leser har vært i samme situasjon med å være utbrent. Tenker likevel det beste er å snu det til at det kan gi håp. For jeg er selv et bevis på at det kan bli bedre. Vet flere som har blitt helt frisk igjen fra det, samt andre utmattelsessykdommer. Det er hvert fall bare godt ment fra min side!

Nå er det på med treningsklærne, hoppe på sykkelen og inn på nærmeste senter for min del. Ha en fin onsdag videre ☀️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *