PÅSKEKOS PÅ VESTLIA RESORT

GOD PÅSKE 🐣☀️💛

Forrige helg hadde jeg ingen aning om hva påsken skulle bringe, men alt har løst seg i løpet av uken. Tror jammen meg jeg har hatt den beste påsken jeg noen gang har hatt. Har kost meg skikkelig fra start til slutt på Vestlia Resort på Geilo, og dagene har overgått forventningene. Faktisk så mye at oppholdet ble utvidet med to dager. Har altså vært til fjells i fem dager, og det har vært deilige dager med hotellfrokost, påskeesol, afterski, treretters middag og godt selskap -for å nevne noe av mye. Jeg har bare vært på afterski en gang før, og den gangen kan ikke sammenlignes med nå, for stemninga tar seg opp så snart det er påskeferie og ikke vanlig helg. Det er vel verdt å være sliten i dag!

Jeg har en del bilder fra uken, så vil oppdatere mer i morgen! Her kommer fra første dagen, med utsikten fra hotellrommet. Den dagen skulle vi egentlig på afterski, men vi kom litt sent i gang, så endte opp med å spise middag på hotellet og være der hele kvelden. Superkos det også! Håper dere også har hatt en nydelig påske! 💛

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *