VI FORTJENER DET BESTE

Torsdag allerede! Merker godt at mandag var en rød dag, for etter det har tiden gått litt for fort. Alt for mye jeg føler henger over meg nå, men sånn kan det bli etter å ha koblet fullstendig av med påskeferie en hel uke. Det må til det også, så prøver å skyve bort den dårlige samvittigheten. Som jeg vet alt for godt: Man kan ikke få gjort mer enn sitt beste, og det er bra nok!

Siste påskedag ble disse bildene knipset på Operataket. Jeg var egentlig skikkelig misfornøyd denne dagen, men det skulle ikke mer til enn å komme seg ut av leiligheten, så snudde det. Sol i ansiktet hjelper på, middag på Sørenga og så begynte vi å se på Quicksand på Netflix. Føler alle har sett den(?), så var på tide å se den selv også. Så den ferdig på to kvelder, så den kan anbefales videre!

MEN DERE, i dag har vi publisert ny podkast. Denne gangen hadde vi for første gang ikke forhåndsbestemt noe som skulle bli tatt opp. Alt bare kom av seg selv og fløt sammen. Jeg synes den ble fin, og tror dere også vil like den! Søk opp Gjengen på iTunes eller Spotify, episoden heter «Vi fortjener det beste». Gi gjerne en vurdering inne på iTunes også, for da blir vi glade 💛

Nå skal jeg dra på treningssenteret for en økt, før resten av byen gjør det samme. Godt å dele opp tiden man bruker foran macbooken også, så fortsetter jeg etterpå 💛 Ha en fin torsdag videre!

3 kommentarer

  1. Hei! Bor du enda i Kværnerbyen? Hvordan trivest du? Vurderer å gå på noen visninger der, men magefølelsen er litt blandet.. 🙂

    1. Hei! Ja, det gjør jeg og trives utrolig godt 🙂 Har bodd flere steder i byen i løpet av mine åtte år i Oslo, men faktisk her jeg trives best av de stedene jeg har bodd (Bislett, sentrum og Grünerløkka). Kunne tenke meg å kjøpe selv her 🙂

  2. Takk for svar 🙂 Er vant med typ Bislett osv selv så synest gamlebyen virker litt ukjent og dermed «skummel», men da skal jeg bruke mai til å ta turen på visning, får jammen mye mer for pengene der, og ser fresht ut 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *