LIVETS GLADE DAGER

Kom over disse gladbildene fra Vestlia Resort i påskeferien, og selvsagt må de postes! En hel dag ute på terrassen med noe godt i glasset og strålende sol (jeg ble rød på nesen). Nå om dagen føles hver dag som en dag som går inn i boken med «livets glade dager». Strålende sol gir påfyll av god energi! Det har vært så mange fine dager den siste tiden, og tenk, de neste månedene fortsetter det sånn her 😎☀️💛  Skal NYTE så mye jeg kan!

Nå skal jeg begynne å gjøre meg klar til en kveld med venner, og ikke minst pakke kofferten. I morgen tidlig drar jeg nemlig til Vestlandet i konfirmasjon. Bunaden skal på for første gang siden 17. mai i fjor. Gleder meg til det!

Jeg vil kjøre i gang en spørsmålsrunde og åpne for at dere kan komme med ønsker om innlegg. Det er lenge siden sist! Så dere, legg gjerne igjen en kommentar! 💛

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *