LEO LEO

Reklame: Inneholder annonselenker

Hei fredag! Alltid glad når denne dagen kommer, og spesielt når treningen er unnagjort og det bare er hyggelige ting i vente. Jeg får sånn ekstra ro over meg når det er helg, uansett om mye eller ingenting står på planen. Denne helgen skal podcast spilles inn, middag med venner, jeg skal trene, på Bites & Vibes av Foodora, bursdagsfeiring til ei venninne og søndagen er helt åpen for det jeg måtte ønske. Akkurat slik jeg liker søndager.

I går ble det nesten helgekos på forhånd, siden noen venner samlet seg før et event med Specsavers. Tok likevel en relativt rolig kveld, siden jeg skulle starte dagen med trening. Jeg er så godt i siget om dagen, og får dårlig samvittighet om det er en dag uten trening. Godt å være der kjenner jeg, spesielt når man merker hvor godt det gjør både psykisk og fysisk.

Fått så mange fine tilbakemeldinger på dette antrekket! Du finner tilsvarende her: Skjørt – HER / Topp – HER

Leiligheten en kompis bor i er så fin! Drømmer om å flytte inn i en lignende leilighet selv snart, men alt til sin tid som man sier. Gleder meg hvert fall enormt til den dagen endelig er her. Forhåpentligvis ikke alt for lenge til! GOD HELG DERE – NYT DEN OG KOS DERE!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *