HEI, HVOR DET GÅR!

Hei dere og hei mandag! Jeg er tilbake i Oslo etter en kort helgetur til Vestlandet. Ganske mange timer bak rattet for et kort opphold, men roadtrip trenger ikke være så verst og jeg fikk utnyttet den ene hele dagen i Tomrefjord godt. Nesten rart at det er blitt juni allerede, for dette året har gått i rekordfart og jeg føler tiden nesten løper fra meg. Så enormt mye jeg vil få ut av resten av dette året, så håper brikkene faller på plass slik jeg ønsker.

Den neste måneden skal jeg flytte ut av leiligheten, og jeg vet fortsatt ikke hvor jeg bor om en måned. Egentlig til å få panikk av, men jeg holder roen fortsatt. Ellers skal jeg starte på et enormt spennende prosjekt. Det vil kreve en del tid, men jeg tror det blir givende, lærerikt og spennende. Gleder meg til å fortelle dere om dette når tiden er inne! 

Her på vei til podcast-studioet forrige uke!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *