ET NYTT KAPITTEL

Reklame: Annonselenker til antrekk

Noen ganger må et kapittel lukkes for å åpne et nytt. Selv om det er mye nytt i vente, så møter jeg det med en god følelse. Det første som skjer er at jeg skal flytte ut av leiligheten jeg har bodd i de siste to årene. Jeg tar med meg flyttelasset til St. Hanshaugen i en fin leilighet der. Vel og merke bare midlertidig stopp, for jeg skal eie noe eget! Forhåpentligvis vil den dagen komme før jeg vet ordet av det, for jeg er så klar! I dag har jeg bydd på min aller første leilighet, og holdt budrunden gående en stund sammen med en annen part. Valgte å si stopp på et punkt, og tror nå at en enda bedre mulighet dukker opp. Selv om det ikke gikk på første forsøk, er det godt å være i gang i det minste.

Ikke bare det, men jeg har fått en jobb jeg har drømt om en stund! Herlighet så glad jeg er for det. Vil være min egen sjef, i tillegg til at jeg får samarbeide med andre. Jeg skal nemlig være programleder og prosjektleder i noe jeg kommer til å dele mer om på sikt. Jeg er så stolt over meg selv for å ha fått det til, ikke minst at jeg har turt å gå min egen vei. Det kribler i hele meg for å ta fatt på det som er i vente, og jeg er sikker på at mange flere enn meg vil sette pris på det hele. Jeg er sulten, ivrig og veldig, veldig klar! 💛

Bukse – her
Topp – her (lignende, den jeg har er utgått)
Sko – her

2 kommentarer

  1. Ååå, så fint og godt å høre June❤️ – gleder meg veldig til å føle med på deg og tiden framover!

    1. Tusen takk for det, kjære Tomas ❤️ Vi holder hverandre oppdatert, så klart! Håper du får en fortsatt fin uke ☀️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *