FEIRING AV KJÆRLIGHETEN

Etter 15 helt fantastiske dager i Bergen, er jeg tilbake i Oslo for bryllup. Det gikk av staben i går, og ble både en nydelig vielse og feiring av kjærligheten. Det var Adrian og Cecilie som ga hverandre sitt ja, og ble mann og kone. Glad for at jeg fikk ta del i deres store dag! 💕

Jeg har kjent Adrian siden jeg flyttet i kollektiv, og der ble jeg, han og Ane Marte en trio. Følte oss som søsken da vi bodde sammen, og har heldigvis opprettholdt kontakten i ettertid. Ikke lenge etter vi flyttet fra hverandre møtte Adrian sin store kjærlighet, og nå fire år senere var det på tide å feire kjærligheten de har til hverandre. Vielsen fant sted i Gol Stavkirke på Bygdøy, og festen fant sted hos Gjestestuene på Norsk Folkemuseum. Utrolig fin location for deres drømmedag!

Jeg og Ane Marte 🤗   


Et av mange rørende øyeblikk på dagen deres!

En flott dag som ikke skal glemmes!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *