TURISTER I BERGEN

Jeg kunne virkelig ikke drømt om en bedre sommer, og norsk sommer er virkelig det beste om været bjuder på! Det gjorde virkelig Bergen med varmerekord og strålende sol. Som vi har kost oss. Ferien har virkelig bydd på noe av alt. Vi har vært i aktivitet, både utendørs og på treningssenteret. Vi har vært turister i Bergen, og fått med oss både akvariet, Stoltzkleiven, Fløyen, The Tall Ship Races og vært i trampolineparken. Vi har badet og slikket sol (mye). Ikke minst hatt det veldig hyggelig med middager og lange kvelder meg spill og hygge. Alltid likt Bergen, men etter å ha fått kjæreste derfra er det klart jeg liker byen enda bedre!

Jeg er så utrolig heldig med han her, og han er selvsagt den største grunnen til at sommeren har vært helt magisk! 💕

Nå er vi på besøk i Tomrefjorden for noen dager, og har utvilsomt hatt det fint her også. Nå er det siste helgen før hverdagen er tilbake for fullt. Heldigvis for meg gleder jeg meg veldig til denne høsten, så ser frem til å komme i gang med alt!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *