ROSINEN I PØLSA

I dag er en bra dag (selv om jeg bare har vært på trening og hatt kafékontor). Sånn blir nok hverdagene fremover, men tror ikke jeg blir lei med det første. Rosinen i pølsa er likevel å si seg ferdig for dagen, ha god samvittighet og kunne nyte siste rest av dagen. Ikke minst helgen når den tid kommer! Ellers er jeg på leilighetsjakt, med en stor J mellom der. Har så lyst å bare flytte rett inn, men må nok ha bittelitt is i magen, selv om jeg ber til universet hver kveld om at den må komme til meg NÅ. Haha. Jeg bor bare midlertidig på St. Hanshaugen, men skal jeg være ærlig har jeg sovet mye mer i kjæresten sin seng enn der. Tipper han kommer til å bo en del hos meg når jeg får egen leilighet også, så da blir vi skuls 😉

Siden jeg bare har vært på trening og hatt kontorkafé blir det noen bilder fra den korte spaserturen. Ikke feil å bo sentralt så man har alt i umiddelbar nærhet si! Var muligens bare tull av meg å kjøpe månedskort for kollektiv trafikk i byen, for det har ikke blitt mye brukt.🚶‍♀️

Trodde folk var vant til å se folk ta bilder på gaten i 2019, men nei. Her rullet en bil ned vinduet for å si hei. Da var det bare å ta rollen foran kamera med selvtillit, og vinke fornøyd tilbake.

Nå blir jeg sittende to timer til før middagsdate! Ellers har jeg troa på serie, men jeg er tom for ideer. Har du noen gode forslag? Kan dele et innlegg med mine film- og seriefavoritter fra de siste månedene i eget innlegg snart også! 💛

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *