ÅRETS SISTE FESTIVAL

For en helg det har vært! Vi kjøpte billetter til Findings samme dag som showet startet, og angret ikke på det etter en vellykket festivalhelg. Høydepunktet ble utvilsomt Kygo som hadde avslutningen på lørdagskvelden. Hans eneste konsert i Norge i år, så vel verdt å få med seg. Må bare nevne hvor godt forbilde han er også. Tenker mange hadde mistet seg selv på veien med en slik suksess i ryggen. Han holder bakkekontakten og er en av de få med en slik karriere som ikke har fått noen «skandaler» på seg. Vi trenger utvilsomt mer av det i den bransjen, selv om jeg kan skjønne at man lett kan miste fotfestet med så mye press og jag rundt seg. Men ingen tvil om at det står stor respekt av de som takler det så bra!

Nå er helgens utskeielser byttet mot rutiner igjen. Årets siste festival unnagjort, og det er bare å glede seg til neste års. Jeg sitter på en kafé å jobber nå. For et år siden satt jeg her hver eneste dag for å skrive. Nå kommer jeg nok til å bruke mye mer tid her fremover også. Håper mandagen deres har startet bra! For min del noen timer til bak tastaturet før jeg inntar treningsklærne.

Disse bildene ble knipset rett før jeg dro til Kristiansand i starten av juli. Kom på at jeg aldri har delt de her, så da passet det bra når jeg stort sett bare har filmer på telefonen fra helgen 😎

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *